Weboldalunk használatával, jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Ugye neked is csak a tökéletes elég jó?

Funkcionális és profi sportruházatot, praktikus kiegészítőket kínálunk mindenkinek, aki nem riad vissza a legmegterhelőbb mozgásformától sem! A ruhák extra nedvszívó képességűek, praktikus szabásúak, a legjobb minőségű anyagokból készülnek. Az USA-ban gyártatjuk őket egyedi szabással és mintákkal.

Hogyan választunk Nektek termékeket?

Az egyik legkeményebb sportról lévén szó nem mindegy, miben edzetek. Nagyon kényelmesnek, praktikusnak, jól szellőzőnek kell lenni a ruháknak. Észrevétlenül kell szolgálnia a kőkemény munkátokat. Éppen ezért fontos számunkra a legjobb edzők és sportolók véleménye, akikkel kapcsolatban állunk. Ők kipróbálják a termékeket és ha náluk átmennek a vizsgán, biztosak vagyunk abban, hogy a legjobbat kínáljuk számotokra!

Miért tökéletes a ruhák anyaga?
Kevert anyagból készülnek minimum 50% pamut tartalommal. Nagyon könnyűek, kivételesen jól szellőznek! A tesztek során az összes sportoló kiemelte, hogy úgy érezték, mintha nem is lenne rajtuk ruha. Az izzasztó edzések során nem volt kényelmetlen érzésük, nem tapadt a testre az anyag.

A csapat, akivel dolgozunk
Nekünk is csak a tökéletes elég jó:-)! Olyan szakemberekkel dolgozunk, akikhez közel áll a sport és a kemény, elszánt munka. Legyen szó grafikusról, webshop menedzserről, marketingesről, szabászokról, edzőkről és ügyfélszolgálatosokról.

Mondd el véleményed!
Akkor lehetünk jók, ha maximálisan figyelembe vesszük az igényeiteket. Adjatok visszajelzést nekünk, írjátok meg észrevételeiteket és igényeiteket. Hiszen nekünk is csak a tökéletes elég jó! 

 

Munkatársaink:

  Kovács László Ákos
tulajdonos
Tel: +36-70-638-0079
E-mail:info@iwod.hu

 

 

Szállítási infó

Raktáron lévő termékeinket 3 munkanapon belül, rendelhető termékeinket 
5-8 munkanapon belül szállítjuk.